Bedriftshelsetjeneste
og
HMS

Lege
Helse
Livsstil

Psykososiale
tjenester

Reisemedisin

Kurs og undervisning

Kunsten å ha helse

Velkommen til Arsana

Arsana er en ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana er en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring.

Arsana er avledet av de latinske ordene for “kunst”og “helse”. Kunsten å ha helse med andre ord. Vår filosofi er at det er lettere å forebygge enn å reparere.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Kommende kurs og nyheter

Følg oss på

Facebook

1 dag siden

Arsana HMS

Nærmere 90 inbody-tester på ASKO i dag. Ønsker du/din bedrift å gjennomføre kroppsanalyse-test, ta kontakt med oss. ... Les merMindre

1 uke siden

Arsana HMS

FOLK VIL LEVE SUNNERE MEN TRENGER MOTIVASJON
Ni av ti voksne tror at de i stor grad kan påvirke egen helse. Mange ønsker å ta grep for å få bedre helse, men mangler motivasjon.
Tirsdag lanserte Helsedirektoratet en ny stor kampanjesatsing – Bare Du – hvor folks vaner når det gjelder fysisk aktivitet, psykisk helse, kosthold, tobakk og alkohol ses i sammenheng. Satsingen består også av en serie digitale verktøy som kan gi støtte til endring av levevaner. Disse er samlet på det digitale hjelpesenteret helsenorge.no/baredu som løpende vil bli oppdatert med nye funksjoner og verktøy.
Sjekk ut vedlagte link du også, om du ønsker litt motivasjon på veien. Her er mange spennende apper som du enkelt kan laste ned til din telefon.
... Les merMindre

1 uke siden

Arsana HMS

arsana.no/tjenester/arsana-kurs/
HMS LEDERKURS 27. MARS 2019
Se vedlagte link for ytterligere informasjon
... Les merMindre

Design og utvikling Funn AS