Bedriftshelsetjeneste
og
HMS

Lege
Helse
Livsstil

Psykososiale
tjenester

Reisemedisin

Kurs og undervisning

Bedriftshelsetjeneste

Velkommen til Arsana

Bedriftshelsetjenesten Arsana er en av de ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana er en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring.

Arsana er avledet av de latinske ordene for “kunst”og “helse”. Kunsten å ha helse med andre ord. Vår filosofi er at det er lettere å forebygge enn å reparere.


[recaptcha]

Kommende kurs og nyheter

Følg oss på

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 måneder siden

Arsana HMS

www.bt.no/nyheter/lokalt/i/wed8OA/slik-stoppet-tunnelarbeiderne-smitten

Slik stoppet tunnelarbeiderne smitten ved hjelp av råd fra Arsana Bedriftshelsetjeneste
... Les merMindre

https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/wed8OA/slik-stoppet-tunnelarbeiderne-smitten

Slik stoppet tunnelarbeiderne smitten ved hjelp av råd fra Arsana Bedriftshelsetjeneste

Kommentarer

Bruk av hurtigtester var uten tvil et viktig hjelpemiddel for å stoppe smittespredning, og det er noe jeg sterkt anbefaler. Personer med kunnskap og erfaring om smittevern i Arsana var også noe som påvirket vår avgjørelse internt betydelig. Når vi ble kjent med potensiell smitte var Arsana allerede klar og forberedt til å benytte hurtigtester, de hadde god forståelse for situasjonen vi sto ovenfor og reagerte umiddelbart når vi ba om hjelp. I løpet av tre dager ble det utført omtrent 80 tester samt smittesporing, noe som var veldig verdifullt for både bedriften og smittevernskontoret i Bergen som på det tidspunktet var svært belastet.

Design og utvikling Funn AS